Dutch masters of steel since 1667
NL
Dutch Masters of Steel since 1667
Discover

Co-creatie

Unieke staaldetaillering door co-creatie met MHB

Co-creatie met MHB

MHB is de ideale partner voor u als architect, ingenieur of constructeur om door middel van co-creatie tot unieke maatwerkoplossingen voor iconische gevels te komen. Voortbouwend op honderden jaren staalmeesterschap denken we mee met uw ideeën en werken we van begin tot eind met u samen. We denken mee voor high-end architectuurprojecten over de hele wereld en ontwerpen zo de stalen gevel die u wenst.

/

Uw ontwerpen kunnen zijn zoals u dat wilt. Al onze profielsystemen kunnen worden aangepast aan uw wensen en gaan zo veel verder dan de standaard stalen producten op de markt. MHB biedt u een ongeëvenaarde ontwerpvrijheid en zorgt ervoor dat uw gevels voldoen aan de hoogste prestatie-eisen qua design en duurzaamheid.

 

Massief staal =  Maximale vrijheid

 

Bij MHB zijn we gespecialiseerd in het produceren van thermisch onderbroken profielen, gemaakt van massief staal. Deze geven gevelontwerpers en bouwers de ultieme vrijheid in hun ontwerpen. Het gebruik van staal in zijn meest pure vorm maakt onze profielen sterk, slank, scherpkantig en bovendien gemakkelijk te verbinden, te buigen, te zagen en nog veel meer. Ze zijn daarom uitzonderlijk veelzijdig en maken unieke ontwerpen mogelijk, waarbij de uitstekende warmte-isolatiewaarden en de beste oppervlaktebehandeling ervoor zorgen dat elk gewenst profielsysteem voor generaties meegaat.

 

Ons gecertificeerde SL30-ISO® profielsysteem met koudebrugonderbreking is een van de meest waardevolle innovaties van MHB. Het is de ideale bouwsteen voor uw gevels. Het profielsysteem maakt optimaal gebruik van de eigenschappen van staal en maakt de meest slanke, sterke en duurzame detaillering mogelijk.

Drie MHB profielen met verschillende detailering

Hoe wij co-creëren

Wij zijn “Dutch masters of steel since 1667” en hebben het eeuwenoude ambacht van staalbewerking van generatie op generatie doorgegeven. Onze ervaring, gecombineerd met een grote innovatiedrang, zetten wij in om bij te dragen aan uw projecten. We zijn proactief, pragmatisch en hebben een oplossingsgerichte aanpak.

Bij MHB bieden we een totaaloplossing voor uw architectonische innovaties, om uw project van begin tot eind te begeleiden. Onze ontwerpers staan in nauw contact met onze eigen productie -en testafdeling, allemaal onder één dak in onze hoofdvestiging in Nederland. Zo kunnen we u direct informeren over onze mogelijkheden en ontwikkelen we samen producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Opgericht in, en nog steeds opererend vanuit, Herveld, werken we samen met zorgvuldig geselecteerde lokale partners wereldwijd, waardoor internationale co-creatie mogelijk is. Onze partners helpen u op weg en zorgen ervoor dat uw project voldoet aan de lokale regelgeving en uitdagingen. Zij staan klaar om u te helpen het beste uit onze massief stalen profielen te halen.

 

3D rendering van een concept welke mogelijk is met MHB profielsystemen

Hoe co-creatie met MHB werkt

Voor ons betekent co-creatie samenwerken op alle niveaus van uw project. Samen inventariseren we uw wensen, maken we de benodigde berekeningen, stellen we ontwerpen voor en testen, bouwen en onderhouden we uw projecten.

 

Met meer dan 350 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner in de ontwikkeling van eigentijdse geveloplossingen. Wilt u uw projectideeën met ons delen? Onze eigen staalmeesters kijken er naar uit om vanaf het allereerste begin betrokken te worden.

 

Laten we co-creëren en meer licht in de wereld brengen.