Dutch masters of steel since 1667
NL
Dutch Masters of Steel since 1667
Discover

MHB

MEER LICHT

MHB Herveld
MHB deed 1667
/

In het jaar 1667 begon Mathijs Henricx als meestersmid de weg te banen voor MHB in het centraal gelegen dorp Herveld. Al meer dan 350 jaar wordt het eeuwenoude ambacht van staalmeesterschap van vader op zoon doorgegeven. Na al die eeuwen hebben we nog steeds met trots ons hoofdkwartier in Herveld. We werken nu samen met partners uit de hele wereld.

Dutch masters of steel since 1667

Drijfveer om te innoveren

In de loop der tijd hebben we een sterke drang naar innovatie ontwikkeld, waarbij we gebruik maken van onze eeuwenlange ervaring om ons te blijven richten op de grensverleggende toepassing van staal.

Mathijssen

Herveld

Betuwe

Welder MHB - 1930
Black smith MHB 1936

Van toen naar nu

Vandaag de dag bestaat MHB uit meer dan 200 staalmeesters die zich uitsluitend richten op staal. De combinatie van voortdurende ontwikkeling en diepgeworteld vakmanschap stelt MHB in staat om belangrijke innovaties met gerenommeerde esthetische schoonheid te creëren.

Meer licht

Als familiebedrijf zet MHB zich in voor een langetermijnvisie voor alle betrokken partijen. Onze missie is voor ons van het grootste belang: “meer licht.

 

 

Onze missie: “meer licht” komt uit het hart. Het is waar we als bedrijf voor staan en het is onze oprechte wens en verlangen om dit te vertalen in alles wat we doen.

 

Mark Mathijssen, Directeur

Meer licht voor onze klanten:

De ultraslanke producten van MHB maken optimaal gebruik van natuurlijk licht, een bewezen component van persoonlijk geluk en gezondheid. Door gebruik te maken van kernmaterialen die meer dan een leven lang meegaan, hebben onze producten weinig onderhoud nodig. MHB laat klanten profiteren van comfort en service van wereldklasse.

MHB SL30-ISO

Meer licht voor onze medewerkers:

MHB zorgt voor een veilige en positieve omgeving voor haar vakmensen. We koesteren deze positieve omgeving door te luisteren naar al onze medewerkers, boeiende workshops te organiseren, gratis yogalessen aan te bieden, ervoor te zorgen dat er vers fruit beschikbaar is en regelmatig bedrijfsfeesten te organiseren.

Meer licht voor onze omgeving:

Wij bekommeren ons om de duurzame toekomst van onze planeet. De producten van MHB worden duurzaam geproduceerd en zijn met de hand gemaakt, met geoptimaliseerde productieprocessen om zo min mogelijk afval te creëren. Staal, het kernmateriaal van al onze producten, is 100% recyclebaar.

 

Big green egg office 1

Meer licht teams:

Voor elk van deze onderwerpen is er een aangewezen MHB team dat verantwoordelijk is voor het initiëren van acties en het onderhouden van “meer licht” in de kern van wat we doen. Als u geïnteresseerd bent in meer details, neem dan contact op met onze Directeur.

Onze missie: “meer licht” komt uit het hart. Het is waar we als bedrijf voor staan en het is onze oprechte wens en verlangen om dit te vertalen in alles wat we doen.

 

Mark Mathijssen, Directeur