Dutch masters of steel since 1667
NL
Dutch Masters of Steel since 1667

Werken bij MHB

Wij zijn MHB, Dutch Masters of Steel since 1667. Met ruim 200 gedreven staalmeesters werken we aan één missie: “Meer Licht”. We combineren architectuur, techniek en innovatieve productie om de meest onderscheidende ontwerpen te realiseren en ook bij te dragen aan een prettigere, veiligere en gezondere leef omgeving. We zijn wereldmarktleider in onze branche, de (niche-) markt van stalen ramen, deuren en gevels, en dat willen we graag blijven. Om onze groeiambities waar te kunnen maken zijn wij altijd op zoek naar de beste specialisten in hun vakgebied. Help jij ons mee?

MHB Staalmeester met slijptol en stalen deur

Over ons

We zijn een familiebedrijf met oprecht oog voor onze mensen. Zo geven we bijvoorbeeld graag ruimte aan persoonlijke ontwikkeling en het trainen van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Met onze missie “meer licht” willen wij onze medewerkers inspireren om beter te doen. Wij hebben al veel initiatieven kunnen stimuleren en ondersteunen zoals lokale sportclubs en programma’s die door vrijwilligers worden gerund, lees hier meer over op mhb.nl/mhb/ . De lijntjes bij ons zijn kort, we schakelen snel en flexibel en zoeken graag de grenzen op van wat technisch mogelijk is, dus wees er op voorbereid dat iedere dag er weer anders uit zal zien!

Onze missie meer licht komt uit het hart. Het is waar we als bedrijf voor staan en het is onze oprechte wens en verlangen om dit te vertalen in alles wat we doen.

Onze vacatures

3
MHB engineers voor de MHB volkswagen bus

Studenten

Tijdens je studie werkervaring opdoen? Bij MHB werken wij graag met frisse ideeën en nieuwe kennis. Heb jij een goed idee? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee.

Vakgebieden

Bekijk vacatures

Volg #MHB

MHB plaatst altijd nieuwe en interessante content zodat je op de hoogte blijft van onze laatste ontwikkelingen en ook een kijkje in de keuken kunt nemen.